Virtasen 4 Öljyn Laatumaali

Legendaarinen ulkomaali ja testivoittaja, erinomainen säänkestävyys. Öljymaali jossa suositut valmissävyt sekä sävytettävissä yleisten ulkomaalien värikarttojen mukaan. Ainutlaatuinen UV-Suojaus. Talon maalaus. Ulkomaalaus. Hengittävä maali. Kevyt maalata.

Virtasen Tervapetsi

Virtasen Tervapetsi on perinteinen kuultava terva, vernissa ja puutärpättiseos, kolmasosa kutakin. Se suojaa tehokkaasti talosi, huvilasi, saunasi ja vaikkapa laiturisi veden haittoja vastaan. Tervalla ne menneetkin sukupolvet kaikki käsitteli ja kyllä kesti. Ainutlaatuinen Virtasen UV-suoja!

Virtasen Pehtoori Punamultamaali

Virtasen Pehtoori Punamultamaali on vesiohenteinen, pellavaöljyvernissaa sisältävä ulkomaali. Punamultamaali sopii sahalauta- ja karkeille hirsipinnoille. Talon maalaus, hengittävä maali.

Virtasen 3 Öljyn Kuullote

Virtasen 3 Öljyn Kuullote on kolmeen tarkoin valittuun öljyyn perustuva kestävä puun pintaa suojaava aine. Uudet ja aiemmin kuultavalla puunsuojalla käsitellyt lauta- ja hirsipinnat ulkona. Ainutlaatuinen Virtasen UV-suoja joka on suunniteltu pidentämään uusintakäsittelyväliä!

Kuultomaali Kuullote Kuultosuoja Kuultava puunsuoja