Virtasen 4 Öljyn Laatumaali

Legendaarinen ulkomaali ja testivoittaja, erinomainen säänkestävyys. Öljymaali jossa suositut valmissävyt sekä sävytettävissä yleisten ulkomaalien värikarttojen mukaan. Ainutlaatuinen UV-Suojaus. Talon maalaus. Ulkomaalaus. Hengittävä maali. Kevyt maalata.

Virtasen Pehtoori Punamultamaali

Virtasen Pehtoori Punamultamaali on vesiohenteinen, pellavaöljyvernissaa sisältävä ulkomaali. Punamultamaali sopii sahalauta- ja karkeille hirsipinnoille. Talon maalaus, hengittävä maali.

Virtasen 3 Öljyn Kuullote

Virtasen 3 Öljyn Kuullote on kolmeen tarkoin valittuun öljyyn perustuva kestävä puun pintaa suojaava aine. Uudet ja aiemmin kuultavalla puunsuojalla käsitellyt lauta- ja hirsipinnat ulkona. Ainutlaatuinen Virtasen UV-suoja joka on suunniteltu pidentämään uusintakäsittelyväliä!

Kuultomaali Kuullote Kuultosuoja Kuultava puunsuoja

Virtasen 4 Öljyn Ikkunamaali

Perinteinen ikkunamaali ulkokäyttöön tuplasti paremmalla peittävyydellä. Kestävästä legendaarisesta Virtasen 4 Öljyn Laatumaalista ikkunanpuitteiden ja vastaavien ulkopintojen maalamiseen kehitetty lähes liuotteeton öljymaali. Sen sideaineina toimivat vernissan lisäksi ne samat kolme luonnonöljyä joiden muodostaman salaisen reseptin myötä Virtasen öljymaalin kestävyys on ollut niin arvostettu jo yli 50 vuotta.