Virtasen Paneelimaali. Ainutlaatuisen pellavainen vesiohenteinen öljymaali sisäkäyttöön

Virtasen maalitehtaan perustaja Aimo Virtanen kehitti 1950 ja 1960 luvulla joukon maaleja joista mm. Virtasen 4 öljyn Laatumaali on niittänyt kunniaa ja kiitosta uskomattomalla kestävyydellään. Aimon kätköistä löytyi myös ohjeet tähän Virtasen Paneelimaaliin. Vanhoihin resepteihin perustuva Virtasen Paneelimaali on aito luonnonmaali jonka sideaineesta yli 50% on kotimaista kylmäpuristettya pellavaöljyä.

 

Virtasen Paneelimaali   Se ainutlaatuisen pellavainen

Lämpöisen silkinhimmeä pellavainen Paneelimaali luo kodikkaan lämpimän tunnelman

Vesiohenteinen pellavaöljymaali sisäkäyttöön, näin tätä voisi lähinnä kuvailla. Seinä- ja kattopaneelien maalukseen sisällä.Se on on hengittävänä turvallinen maali hirsiseinien sisämaalaukseen ja tietysti myös muiden puuseinien maalaukseen sisätiloissa. Toimii hyvin myös telalla levitettynä  levy- ja tasoitepinnoilla.
Tämän sisämaalin värikarttana toimivat kaikki erilaiset sisämaalivärikartat. Se sävytetään normaaliin tapaan kaupassa sävytyskoneella. Nopeasti kuivuva vesiohenteinen Virtasen Paneelimaali on öljysideaineisena kevyt maalattava. Sen hyytelömäinen koostumus tekee maalaamisesta myös nopeaa. Kaunista jälkeä saa aikaan helposti, koska siveltimen jälki tasoittuu kauniisti.

 

Virtasen Paneelimaali tuoksuu maalattaessa ja kuivuessaan pellavaöljyltä kuten aidon luonnonöljymaalin kuuluukin. Ja se on aitoa.
Virtasen Paneelimaali on vahvistettu temperatyyppinen perinnemaali joka kuivuu kosketuskuivaksi jo tunnissa. Sen luonnonöljyisistä sideaineista yli 50% on kotimaista kylmäpuristettua pellavaöljyä.

 

Miten päädyimme tähän aitojen luonnonöljyisten sideaineiden käyttöön sisämaalissa

Olemme jo muutaman vuoden kehittäneet ratkaisua Aimo Virtasen vanhojen muistiinpanojen pohjalta saadaksemme aikaan  teollisesti valmistetun ja konesävytettävän todellisen luonnonöljypohjaisen hengittävän sisämaalin.  Maalin sideaineesta tosiaankin on yli puolet on kotimaista pellavaöljyä ja sitä on vahvistettu kahdella muulla luonnonöljyllä. Kuten kaikki aidot prosesoimattomiin luonnonöljyihin perustuvat maalit, tämäkin tuoksuu pellavaöljyltä tuoreena ja kuivuessaan.
Pölykuiva siitä tulee viimeistään tunnissa, päälle maalaus voidaan tehdä jo kolmen tunnin kuluttua.

 

Tiivistelmänä

  • Öljymaali ja sideaineiltaan nimenomaan todellinen luonnonöljymaali, yli 50% kotimaista pellavaöljyä. Lisäksi muita luonnonöljyjä.
  • Aito perinnemaali – Öljytempera. Perinteinen vesiohenteinen öljytemperamaali.
  • Värikartta, mikä tahansa sisämaalivärikartta. Sävytetään sävytyskoneilla.
  • Hengittävä ja turvallinen puupinnalle hyvä maali massiivipuun maalaukseen
  • Hirsiseinien maalaus sisällä
  • Paneelikattojen maalaus sisällä
  • Levy- ja tasoitepinnoille sisätiloissa
  • Maali uusille maalaamattomille ja ennen maalatuille pinnoille sisätiloissa
  • Tuoksuu uutena pellavaöljyltä niinkuin aidon öljymaalin pitääkin

 

 

 

 

 

Maalimenekin laskeminen
Tuotteen maalausohjeet

Maalausohjeet

Maalimenekkilaskuri

Valitse maalattava pinta
Valitse maalattavan pinnan muoto
Syötä maalattava pinta-ala

Paneelimaalin Tuoteseloste

KT-tiedote