LUONNOLLISESTI KOTONA
- SAARISTON VÄREISSÄ -

by Virtasen Maalitehdas

LUONNOLLISESTI KOTONA
- SAARISTON VÄREISSÄ -

by Virtasen Maalitehdas

LUONNOLLISESTI KOTONA
- SAARISTON VÄREISSÄ -

by Virtasen Maalitehdas

SAARISTON VÄRIT – SISÄLLE JA ULOS

Virtasen Saariston Sävyt -värikartasta kumpuaa vahvoja perinteitä upean saaristomme tutuista ja tuntemattomista paikoista. Värikartan inspiraation lähteet löytyvät saariston luonnosta, merestä sekä rakennuksista. Rannikon karut mutta kauniin monipuoliset olosuhteet ovat väreissä vahvasti mukana.

Värikartan jokainen sävy on huolella valittu sopimaan skandinaaviseen tyyliin, unohtamatta myöskään jo perinteisiksi muodostuneita sävyjä. Siksi Saariston Värikartan sävyt sopivatkin saariston tyrskyistä, lapin tuntureille – urbaanista kaupunkiympäristöstä, maaseudun rauhalliseen idylliin.

Virtasen Saariston Sävyt perustuvat NCS-sävyihin, mikä takaa yhteensopivuuden useimpien sävytyskoneiden kanssa. Värikartan sävyihin voidaan sävyttää kaikki sisä- ja ulkomaalimme.

Virtasen Saariston värit -värikartta tarjoaa saariston maailmasta mukailtuja sävyjä

Virtasen Saariston värit -värikartta tarjoaa saariston maailmasta mukailtuja sävyjä

SAARISTON VÄRIKARTAN VÄRIT TURUN SAARISTOSTA, SELKÄMERELTÄ JA AHVENANMAALTA

Saariston värikartan sävyt on nimetty suomalaisten saarien mukaan paria poikkeusta lukuun ottamatta. Kaksi sävyä sai nimensä Ruotsista; toinen Tukholman saaristossa sijaitsevan kuuluisan purjehdusmekka Sandhamnin mukaan, ja toinen Gotlannin Fårön mukaan, jossa Ingmar Bergman on kuvannut elokuvia ja jonne hänet on haudattu.

Sävyihin ja niiden takana oleviin saariin liittyy aina jokin ajatus tai tarina. Esimerkiksi Kökarin lounaispuolella sijaitsee Källskär-niminen paratiisisaari, jossa ruotsalainen vapaaherra Göran Åkerhielm teki elämäntyönsä ja rakensi omintakeisen kesäasunnon rehevine, välimerellisine puutarhoineen.

Isokari on majakkasaari Selkämeren kansallispuistossa. Vahva punainen sävy tulee luonnollisesti Isokarin punavalkoraidallisesta majakasta. Yhtä vahva mutta oranssinsävyinen Eckerö on saanut nimensä Ahvenanmaan länsipuolella sijaitsevasta postimuseosta.

Högsåra-sävy muistuttaa saman nimisellä saarella sijaitsevan Farmors Cafén kermakakusta.

Lanskeri viittaa saareen Kustavissa. Grafiitinharmaa sävy on napattu saaren eräästä samanvärisestä kalliosta. Myös Bodö on saanut nimensä saaressa sijaitsevien kallioiden mukaan.

VOITA SISUSTUSSUUNNITTELIJA KOTIISI

Kun tilaa Virtasen Värikartan osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa sisustussuunnitelman. Sisustussuunnittelun tekee tunnettu visuaalinen moniosaaja Anna-Kaisa Melvas. Palkinnon arvo on noin 1500€

 ”Sisustan koteja yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Suomalaisten kotien valkoisuus ei ole minusta vahinko, mutta teen kovasti töitä sen eteen, että värit ja niiden lukemattomat sävyt löytäisivät tiensä myös  kotimaisiin koteihin. Seinät, lattiat, listat, ikkunanpielet ja katto saavat kaikki päällensä maalikerroksen kodin remonteissa ja uudiskohteissa. Näihin valintoihin pyrin tuomaan väriä ja harmoniaa siten, että ratkaisut kestävät pitkään ja tuovat kotiemme parhaimmat puolet esille.
Anna-Kaisa Melvas Sisustussuunnittelija/ Visualisti

Sisustussuunnittelija Anna-Kaisa Melvas

Inspiroidu Virtasen sävyistä

LP7_Inspiroidu-1_txt_500px
LP9_Inspiroidu-3_txt_500px
LP8_Inspiroidu-2_txt_500px
LP10_Inspiroidu-4_txt_500px
Värikartta etusivulle

TILAA TÄSTÄ VIRTASEN VÄRIKARTTA KOTIISI KANNETTUNA JA VOITA SISUSTUSSUUNNITTELU

Löydä omat sävysi ja hyödynnä samalla Virtasen maalitehtaan tutustumisetu. Saat 15 % alennuksen valitsemastasi sisämaalista. Osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa sisustussuunnitelman. Palkinnon arvo on noin 1500€.

Kampanjassa mukana olevan, sinua lähellä olevan maalikaupan löydät täältä.

Tutustu kampanjan ehtoihin tästä.