SISÄMAALIKAMPANJAN LUONNOLLISESTI KOTONA – SAARISTON VÄREISSÄ EHDOT

Miten kampanja toimii?

  • Osallistuaksesi kampanjaan sinun tulee rekisteröityä kampanjan verkkosivuilla.
  • Kampanjaan osallistumista varten sinulla tulee olla sähköpostiosoite.
  • Kun olet rekisteröitynyt kampanjaan, saat sähköpostitse alennuskupongin.
  • Liityt samalla Virtasen Maalitehtaan uutiskirjeen tilaajaksi ja annat suostumuksesi suoramarkkinointiin. Voit milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen ja poistaa luvan suoramarkkinointiin.

Kuinka kauan kampanja on voimassa?

Kampanja on voimassa 29.10. – 31.12.2021

Mitkä tuotteet kuuluvat kampanjan piiriin?

Kampanjaan kuuluvat seuraavat Virtasen Maalitehtaan sisämaalit:

  • Virtasen Sisustusmaali
  • Virtasen Paneelimaali
  • Virtasen Paneelimaali Kuultovalkoinen
  • Virtasen Porstua Lattiamaali
  • Virtasen Klasi Ovi- ja Ikkunamaali

Saanko myös maalin sävytyksestä alennusta?

Maalin sävytyksen hinnasta ei saa kampanja-alennusta. Mahdollisesta sävytyksestä maksat kaupan hinnaston mukaisesti.

Miten saan alennuksen?

Etsi kampanjan verkkosivuilta kampanjassa mukana oleva jälleenmyyjä. Esitä liikkeessä sähköpostilla saamasi alennuskuponki esimerkiksi matkapuhelimesi näytöltä. Kauppa antaa sinulle alennuksen.

Kuinka monta maalipurkkia voin ostaa kampanja-alennuksella?

Saat ostaa yhden maalipurkin 50% kampanja-alennuksella kampanjan voimassaoloaikana. Mikäli ostat useampia maalipurkkeja, kampanja-alennus annetaan halvimmasta purkista. Kampanja on talouskohtainen joten muut samassa taloudessa sinun kanssasi asuvat, eivät voi kampanjaan osallistua.

KAMPANJAN JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kampanjaan osallistuja vapauttaa Virtasen maalitehtaan kampanjan vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Virtasen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen alennusten arvoa tai määrää. Virtasen maalitehdas ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai alennuksen antamiseen.

MUUT EHDOT

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Virtasen maalitehtaalla oikeus hylätä osallistuminen.
Näillä kampanjasivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen alennukseen, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Virtasen maalitehdas pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

KAMPANJAN JÄRJESTÄJÄ

Virtasen Maalitehdas Oy, Työkuja 5, 21600 Parainen
Puh. 010 32 31 600
Y-tunnus 2556785-5

SISUSTUSSUUNNITTELIJA LAHJAKORTTI ARVONNAN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ

Virtasen Maalitehdas Oy, Työkuja 5, 21600 Parainen
Puh. 010 32 31 600
Y-tunnus 2556785-5

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA

Arvontaan voivat osallistua kaikki henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN ARVONTAAN OSALLISTUTAAN

Arvonta osallistuminen alkaa 29.10.2020 ja päättyy 6.12. 2020. Arvontaan osallistutaan tilaamalla Virtasen Sisämaali alenuskuponki.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Palkitsemme kampanja-aikana yhden osallistujan sisustussuunnittelulahjakortilla (arvo 1500€). Sisustussuunnitelman tekee Anna-Kaisa Melvas. Voitosta ilmoitetaan voittajalle sähköpostilla. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Palkinto sisältää kolmen tunnin esisuunnitelman ja moodboardin, joka tehdään asiakkaalta pyydettyjen kuvien perusteella. Suunnitelmaan sisältyy yksi käynti kohteessa. Asiakas tekee sopimuksen suoraan sisustussuunnittelijan kanssa (Virtasen Maalitehdas ei ole mukana osapuolena). Lahjakortti on voimassa 30.4.2022 asti. Virtasen Maalitehdas Oy pidättää oikeudet muutoksiin ilman eri ilmoitusta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Osallistuja vapauttaa Virtasen maalitehtaan sekä kampanjan vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Virtasen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Virtasen maalitehdas ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT

Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Virtasen maalitehtaalla oikeus hylätä osallistuminen.
Näillä kampanjasivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Virtasen maalitehdas pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.