Nyt Virtaselta maalit kotiovelle toimitettuna Turun talousalueella! | Virtasen Maalitehdas Oy
Tommi-kantaa-maalipurkkeja-800px
Virtasen Maalitehdas oy

Virtasen Maalitehdas oy

Nyt Virtaselta maalit suoraan kotiovelle toimitettuna Turun ja lähikuntien alueella!

Talon ulkomaalauksen sekä terassien käsittelyiden paras aika on kohta ovella kevään edetessä vauhdilla. Tämä näkyy tehtaanmyymälöissämme huomattavasti kasvaneina kävijämäärinä. Haluamme omalta osaltamme olla vähentämässä altistumisen mahdollisuutta tehtaanmyymälöissämme. Siksi päätimmekin toimia ja laajentaa palvelujamme maalien kotiinkuljetuksilla!

NYT VOIT HUOLETTA TILATA TALOMAALIT JA TERASSIÖLJYT SUORAAN KOTIOVELLESI TOIMITETTUNA!

Näin vähennämme omalta osaltamme koronaviruksen leviämisriskiä sekä tarjoamme riskiryhmille mahdollisuuden ostaa maalejamme edelleen. Kotiinkuljetuksen toimitusmaksu on vain 20€ / tilaus. Lisäksi kotiinkuljetus on pandemian ajan ilmainen 70-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille. Kotiinkuljetuksissa noudatamme suositeltuja turvaetäisyyksiä.

Virtasen Kotiinkuljetuspalvelu toimii seuraavien kuntien alueella:
Kaarina, Kustavi, Lieto, Masku, Naantali, Nauvo, Nousiainen, Paimio, Parainen , Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku. Huom! Toimitus vain maantieyhteydellä oleviin osoitteisiin.

TOIMI NÄIN:

  1. Mene verkkosivuillemme virtasen.fi ja tutustu tuotteisiimme
  2. Tilaa maalit soittamalla meille numeroon 0400 687 082
  3. Autamme valitsemaan oikeat värit, tuotteet ja määrät
  4. Maalit toimitetaan kotiovellesi noin 2 – 3 vrk kuluttua tilauksesta

SOITTO MEILLE JA MAALIT TEILLE! HELPPOA EIKÖ VAIN!

Huom! Minitilausmäärä 10 litraa. Toimitusmaksu kiinteä 20 € per kuljetus. Lasku toimitetaan sähköpostilla, varaudu myös luottotietojen tarkistukseen.

Ps. Palvelemme asiakkaita myös tehtaanmyymälöissämme normaalin tapaan. Myymälöissämme on tehostettu hygieniataso ja kaikki pinnat desinfioidaan päivittäin. Muistathan myymälässä asioidessasi suositellut turvavälit ja muut toimenpiteet.

Jaa postaus myös muille

Ilmainen Virtasnäyte Virtasen 4 Öljyn Maalista