Virtasen Maalitehdas Oy
Virtasen Maalitehdas Oy
Virtasen Maalitehdas Oy

LUONNOLLISESTI KOTONA

by Virtasen Maalitehdas

Harva asia tuottaa yhtä paljon iloa kuin oman kodin remontoiminen. Tuttu tila saa uutta toimivuutta, upeita värejä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Makuja tekemiseen on yhtä monta kuin tekijöitäkin, mutta tärkeintä on, että lopputulos on mieleinen.

Saana ja Olli ovat menestyvä muotoilijapari, joka on remontoinut perinteitä kunnioittaen Toukolaaksoa. Taloa, joka tunnetaan myös Tom of Finlandin syntymäkotina. Saanan ja Ollin perusarvoja ovat luonnonmukaisuus, kierrätettävyys, kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys. Oman kodin remontissa noita arvoja pystyy toteuttamaan.

Saana ja Olli

Saanan ja Ollin iso haaste

Neljä kaverusta saivat kuulla vuonna 2016, että Toukolaakso olisi ehkä tulossa myyntiin. Se sai innostumaan. Voisiko Toukolaaksosta tulla heille kestävän kehityksen mukaisesti remontoitu paritalo. Selvitystyö käynnistyi ja pian vanha Ristimäen koulu oli nelikon yhteinen projekti.

 

Saanan ja Oliin visiot sopivat yhteen Rositan, Matiaksen (ja heidän kissojensa kanssa) ja remontti alkoi. Kenelläkään ei ollut aikaisempaa kokemusta hommasta. Muotoilijoina ja tekstiilitaiteilijoina Saanalla ja Ollilla on silmää yksityiskohdille, verhoilija Rosita tuntee tekemisen yksityiskohdat ja kokki-Matias loihtii voimaannuttavia aterioita tekijäporukalle. Sitkeyden, ennakkoluulottomuuden ja ystävien tuella Toukolaaksosta on tulossa perinteitä kunnioittava moderni koti.

Virtasen uudistunut Saariston värit -värikartta tarjoaa saariston maailmasta mukailtuja sävyjä

Kestävää kehitystä ja luonnonmukaisia materiaaleja

Tulevan kotinsa Saana ja Olli haluavat toteuttaa arvojensa mukaan. Luonnollisuus on yksi niistä. Se näkyy erityisesti materiaalivalinnoissa. Maaleissa luonnonmukaisuus, hengittävyys ja tietysti kestävyys ovat tärkeimpiä kriteereitä. Virtasen maalitehtaan valikoimasta on löytynyt vaatimukset täyttävät ratkaisut Toukolaaksossa niin ulos kuin sisällekin.

Virtasen Maalitehtaan Värikartta - Saariston Värit

Mielenrauhaa ja luonnonmukaisuutta

Virtasen uusi Saariston värit -värikartta tarjoaa upeita, saaristosta ideansa saaneita sävyjä sisä- ja ulkomaalaukseen. Värikartan avulla on helppo luoda harmonisia kokonaisuuksia, jotka henkivät sekä perinteitä että nykyhetkeä. Pintoja, joissa sielu lepää.

LP5-Virtasen-Paneelimaali-Kuultovalkoinen_500px

Maalikoulusta oivat ohjeet!

Maalikoulustamme löytyy vinkkejä ja ohjeita maaleihin, maalaukseen kuin välineisiin. Katso ohjeemme ja maalausprojektiisi Virtasen maalikoulusta.

Inspiroidu Virtasen sävyistä

Tutustu Saanan ja Ollin projektiin

Neljä kolmekymppistä kaverusta remontoivat kestävin menetelmin kahdeksi asunnoksi 104-vuotiasta Ristimäen koulua, joka on myös Touko Laaksosen eli Tom of Finlandin synnyinkoti. Lue lisää tästä.