Virtasen-Logo-2018_SITELOGO-512x512
Virtasen-Logo-2018_SITELOGO-512x512
Virtasen-Logo-2018_SITELOGO-512x512

LUONNOLLISESTI KOTONA

by Virtasen Maalitehdas

FINNISH DESIGN SHOP LAHJAKORTTI ARVONNAN SÄÄNNÖT

ARVONNAN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ
Virtasen Maalitehdas Oy, Työkuja 5, 21600 Parainen
Puh. 010 32 31 600
Y-tunnus 2556785-5

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA
Arvontaan voivat osallistua kaikki henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN ARVONTAAN OSALLISTUTAAN
Arvonta alkaa 3.10.2019 ja päättyy 30.11. 2019. Arvontaan osallistutaan lähettämällä kuva tai video remonttituloksesta osoitteeseen #virtasremppa. Virtasen maalitehtaalla on oikeus julkaista sivulla arvontaan lähetetyt kuvat.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Palkitsemme kampanja-aikana yhden osallistujan Finnish Design Shopin 100 € lahjakortilla. Voitosta ilmoitetaan voittajalle Instagramin yksityisviestillä. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Osallistuja vapauttaa Virtasen maalitehtaan sekä kampanjan vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Virtasen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Virtasen maalitehdas ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

OIKEUDET ARVONNAN PUITTEISSA TOIMITETTUUN MATERIAALIIN
Osallistumalla arvontaan vakuutat, että olet luonut kampanjaan toimittamasi materiaalin itse. Vakuutat myös, että kampanjamateriaali ja/tai antamasi vastaus ei loukkaa lakia, hyvää tapaa, kolmansien oikeuksia, tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet mukaan lukien, kunniaa, yksityisyyttä taikka liikesalaisuutta tai ole muulla tavalla näiden sääntöjen vastaista.

MUUT EHDOT
Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Virtasen maalitehtaalla oikeus hylätä osallistuminen.
Näillä kampanjasivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Virtasen maalitehdas pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.
Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Virtasen maalitehtaan käyttöön, et Facebookille. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.