Hyvä Pyykki, hajuton ja zeoliititon pyykinpesuaine

Hellävarainen, tehokas ja turvallinen pyykinpesuaine Sinulle, pyykillesi ja pesukoneellesi

Pesuaine pyykinpesuaine Hyva Pyykki Turvallinen hajuton pesuaine

Pyykinpesuaine Hyvä Pyykki on monelle tuttu turvallinen pyykinpesuaine.

 

Katso tästä Katso tästä Hyvä Pyykki jälleenmyyjät

Moni pyykinpesuaine sisältää zeoliittia joka on pesuaineessa oleva hankaava täyteaine.
Pyykinpesupulverissa zeoliitista on monenlaista haittaa:

  • Pyykinpesuaineista saatava allergia on monen nykypäivän ihmisen todellisuutta, iho syhyää, osa näistä johtuu zeoliitista
  • Hankaavana aineosana se kuluttaa vaatteita, tämä on erityisesti nähtävissä mustien vaatteiden kauluksissa ja hiansuissa.
  • Huolellisenkin huuhtelun jälkeen sitä jää kankaan kuitujen sekaan, haalistamaan ja aiheuttamaan pyykistä irtoavaa kuivaa pölyä
  • Pesukonetta tukkivana aineena sitä voidaan kutsua ”pesukoneen kolesteroliksi”, koska se tukkii pyykinpesukoneen pumpun ja putket tuhoten pesukoneen.
  • Tympeältä haiseva pesukone vaivaa monia, jäljet johtavat jälleen zeoliittiin. Oikein pahasti zeoliitin tukkima pesukone tarvitsee pestä useampia kertoja pesukoneenpuhdistajalla enne kuin jäämät saadaan pois.

Lue tämän sivun lopusta käyttäjien kommentteja Hyvä Pyykki-pesuaineesta.

Katso tästä Katso tästä Hyvä Pyykki jälleenmyyjät

Zeoliititon pesuaine Hyvä Pyykki puhdistaa pyykkisi pilaamatta pesukonettasi

Hyvä Pyykki on Virtasen Maalitehtaan valmistama, pyykinpesuaine, joka sopii erityisen hyvin allergikko- ja lapsiperheille. Siihen ei ole lisätty hajusteita tai muita lisäaineita, eikä se sisällä zeoliittia. Tästä pyykinpesuaineesta ei siis jää vaatteisiin tai hengitysilmaan pölyä, eikä ihoa ärsyttäviä tai pesukonetta vahingoittavia aineita. Zeoliittijäämät ovat tympeällä hajullaan pilanneet tuhansia modernejakin pesukoneita.
Hyvä Pyykki on siis zeoliitittomana ja hajuttomana hyvä pesuaine pyykillesi, pesukoneellesi sekä Sinun ihollesi ja keuhkoillesi. Kokeile ja ihastu.

Hajuton pyykkipulveri Hyvä Pyykki niille joilla on hajuallergia tai pesuaineallergia

Pyykinpesujauhe joka sisältää hajusteita ja zeoliittia aiheuttaa monelle ihon kutinaa ja jopa pahaa ihottumaa. Moni on päässyt eroon ihottumastaan vaihtamalla hajuttomaan ja zeoliitittomaan Hyvä Pyykki pyykinpesuaineeseen.
Yleensäkin runsas hajusteiden ja tuoksujen käyttö on altistanut meitä kaikkia. Hajuallergia, tuoksuherkkyys ja joillekin tämä selkeä pesuaineallergia ovat tehneet näiden ihmisten elämästä vaikean.
Monille näistä vaivoista kärsiville Hyvä Pyykki on tuonut avun. Kokeile olisiko siitä apua Sinulle.

Hyvä Pyykki on säästäväisen lapsiperheen hajuton pyykinpesujauhe

Purkillisella Hyvä Pyykki -pyykinpesuainetta peset 120-150 koneellista pyykkiä. Annostelu on vain 0,5–0,8 dl pesuainetta koneelliseen pyykkiä.
Lapsiperheille joilla pyykkiä tulee runsaasti ja pesukone käy päivittäin Hyvä Pyykki säästöpakkaukset 8 kg tai 20 kg ovat hyvä valinta.

Hajuton pyykinpesuaine jossa Pesuntehostaja sisältyy hintaan

Valkaisuainetta sisältävät pesuaineet haalistavat kirjopyykkiä turhaan. Hyvä Pyykki – pesuaineessa mukana seuraava Pesuntehostaja (valkaisuaine) lisätään koneeseen vain valkopyykin pesussa. Kirjopyykin pesussa sitä ei käytetä.

Pyykinpesujauhe jossa myös Pesukoneen puhdistusaine tulee mukana ilmaiseksi

Pesuaineen mukana tulee myös pyykinpesukoneen puhdistusaine. Se irroittaa pesukoneestanne sinne kertyneet saostumat. Pyykinpesujauhe purkin sisältä saat myös ohjeen pesukoneen Puhdistuasaineen käytöstä.

Hyvä Pyykki jälleenmyyjät.

Hyvä Pyykki -pesuainetta myyvät myös monet Virtasen Maalitehtaan jälleenmyyjät.
Katso tästä Katso tästä Hyvä Pyykki jälleenmyyjät
Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo: Sodium carbonate, Sodium sulphate, Trisodium dicarboxymethyl alaninate, Sodium silicate, Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Laureth-3, Laureth-9, Protease, Amylase, Silica
Käyttöturvallisuustiedote

Hyvä Pyykki pesulakäytössä

Hyvä Pyykki pesujauhetta käyttää myös yhä useampi pesula. Pesuloille on tärkeätä, että koneet pysyvät puhtaina ja raikkaina ja kestävät rikkoutumatta vuodesta toiseen. Hyvä Pyykkiä on saatavana eri entsyymivahvuuksilla 20 kg:n pakkauksissa.
Hyvä Pyykki Entsyymi 1 on pyykinpesujauhetta joka soveltuu normaalipyykille pesulakäytössä.
Hyvä Pyykki Entsyymi 5 soveltuu todellisen ongelmapyykin pesuun. Öljypohjaiset tahrat, likaiset työhaalarit ja teollisuustyövaatteet puhdistuvat ensiluokkaisella tavalla. Lisäksi pesulavalikoimaamme sisältyvät luonnollisesti huuhtelu- ja valkaisuaineet.
Pesulakäytön Hyvä Pyykki sisältää:
Ionittomia tensidejä < 5%
Saippuaa < 5 %
Fosfaatteja 5-30 %
Karbonaatteja > 30 %
Sulfaatteja 5-15 %
Silikaatteja 5-15 %
Entsyymejä < 5 %

Jälleenmyyjät

Katso tästä Katso tästä Hyvä Pyykki jälleenmyyjät

Kirjoita kokemuksiasi Hyvä Pyykki-pesuaineesta

Tykkää Hyvä Pyykistä Facebookissa!


Hyvä Pyykin Facebook-sivut