Virtasen 4 Öljyn Laatumaali

Legendaarinen ulkomaali ja testivoittaja, erinomainen säänkestävyys. Öljymaali jossa suositut valmissävyt sekä sävytettävissä yleisten ulkomaalien värikarttojen mukaan. Ainutlaatuinen UV-Suojaus. Talon maalaus. Ulkomaalaus. Hengittävä maali. Kevyt maalata.

Katto-Kymppi peltikattomaali

Peltikaton maalaus kertamaaluksella? Katto-Kymppi peltikattomaali on kestävä perinteinen liuotinohenteinen peltikattomaali joka sisältää tehokasta ruosteenestopigmenttiä kattosi suojaksi.

Peltikattomaali Katto-Kymppi. Peltikaton maalaus peltikattomaalilla.

Virtasen Tervapetsi

Virtasen Tervapetsi on perinteinen kuultava terva, vernissa ja puutärpättiseos, kolmasosa kutakin. Se suojaa tehokkaasti talosi, huvilasi, saunasi ja vaikkapa laiturisi veden haittoja vastaan. Tervalla ne menneetkin sukupolvet kaikki käsitteli ja kyllä kesti. Ainutlaatuinen Virtasen UV-suoja!

Virtasen Pehtoori Punamultamaali

Virtasen Pehtoori Punamultamaali on vesiohenteinen, pellavaöljyvernissaa sisältävä ulkomaali. Punamultamaali sopii sahalauta- ja karkeille hirsipinnoille. Talon maalaus, hengittävä maali.

Virtasen 3 Öljyn Kuullote

Virtasen 3 Öljyn Kuullote on kolmeen tarkoin valittuun öljyyn perustuva kestävä puun pintaa suojaava aine. Uudet ja aiemmin kuultavalla puunsuojalla käsitellyt lauta- ja hirsipinnat ulkona. Ainutlaatuinen Virtasen UV-suoja joka on suunniteltu pidentämään uusintakäsittelyväliä!

Kuultomaali Kuullote Kuultosuoja Kuultava puunsuoja

Lakkabensiini

Lakkabensiini eli mineraalitärpätti soveltuu yleispuhdistusaineeksi lakkabensiiniliukoisten maalien ja kyllästeiden työvälineiden pesuun.

Mineraalitärpätti, lakkabensiini

Vernissa

Virtasen Ulko-Vernissa on ainoa oikea ohennin Neljän Öljyn Laatumaalille. Käytä ohentamiseen ainoastaan tätä ainoaa ulkokäyttöön optimoitua pellavaöljyvernissaa;

Terva

Terva on aitoa tervaa.

Homeentappaja

Homeentappaja on seinäpintaan siveltävä, riittoisa homeenestoaine, joka poistaa olemassa olevan homeen, ja toisaalta ehkäisee uuden homekasvuston syntymistä.

Katto-10 Peltikattopesu

Katto-10 Peltikattopesu on veteen annosteltava kidesooda

Pensselipesu

Pese siveltimet vaivattomasti Virtasen Pensselipesugeelillä ja huuhtele vedellä!

Porstua Puulattiamaali (Lattiamaali)

Puulattian maalaus. Kodikas silkinhimmeä vai trendikäs kiiltävä puulattiamaali. Millaisen kestävän lattiamaalin Sinä haluat lattiasi maalaukseen? Lattian maalaus, huonekalujen maalaus, portaiden ja kaiteiden maalaus sisätiloissa.

Porstua Puulattiamaali Lattiamaali Lattian maalaus puulattian maalaus lattioiden maalaus Lattiamaalin maali

Klasi ovimaali ikkunamaali

Virtasen Klasi on kiiltävä tai silkinhimmeä (puolihimmeä), kestävä ja kovapintainen, liuotinohenteinen uretaanialkydimaali sisäkäyttöön. Klasi- maalilla maalaat helposti kaikenlaiset sisäpinnat.

Terassiöljy. UV-suojattu Uusi Terassiöljy

Säätestattu ja UV-suojattu Uusi Terassiöljy on tarkoin valittuihin raaka-aineisiin perustuva, kestävä terassiöljy terassien öljyämiseen sekä käsittelyyn ulkona. Terassiöljy imeytyy hyvin puuhun ja se suojaa tehokkaasti puun pintaa.

Terassiöljy. Terassin öljyäminen Virtasen Uusi UV-suojattu Terassiöljy antaa pidenpiaikaisen kauniin suojan terassilaudoille vettä vastaan kuin terassin käsittely tavanomaisilla terassiöljyillä.

Virtasen 4 Öljyn Ikkunamaali

Perinteinen ikkunamaali ulkokäyttöön tuplasti paremmalla peittävyydellä. Kestävästä legendaarisesta Virtasen 4 Öljyn Laatumaalista ikkunanpuitteiden ja vastaavien ulkopintojen maalamiseen kehitetty lähes liuotteeton öljymaali. Sen sideaineina toimivat vernissan lisäksi ne samat kolme luonnonöljyä joiden muodostaman salaisen reseptin myötä Virtasen öljymaalin kestävyys on ollut niin arvostettu jo yli 50 vuotta.

Tiilikattomaali ja Sokkelimaali

Tiilikattomaali ja Sokkelimaali. Virtasen Tiilikatto- ja Sokkelimaali on 100 % alkalinkestävä vesiohenteinen erikoisakrylaattimaali. Sopii kattotiilien ja betonisokkeleiden lisäksi käytettäväksi sementtilaastilla tasoitetuille harkkosokkeleille yms. kiviainespinnoille ulkona. Sopii myös huopakattojen ja bitumikattojen sekä kuitusementtisten seinäpintojen (mineriitti) maalaamiseen.

Virtasen muovipinnoittetun peltikaton huoltomaali (MPH)

Muovipinnoitetun peltikaton huoltomaali Virtasen MPH on peltikattojen erikoishuoltomaali, joka on ensisijaisesti kehitetty aikaisemmin teollisesti pinnoitettujen (PVC, PURAL, POLYESTER, AKRYYLI) teräsohutlevypintojen huoltomaalaukseen.

Terassiöljy

Klikkaa tästä oikealle sivulle

Virtasen Paneelimaali

Ainutlaatuisen pellavainen vesiohenteinen öljymaali sisäseinien ja kattojen maalaukseen Vanhoihin resepteihin perustuva Virtasen Paneelimaali on aito luonnonmaali jonka sideaineesta yli 50% on kotimaista kylmäpuristettya pellavaöljyä.

Virtasen Öljymaalin kuivike

Virtasen Öljymaalin kuivike Öljymaalin kuivike on öljymaalien kuivumista nopeuttava apuaine. Sitä voidaan käyttää nopeuttamaan kuivumista pimeissä ja muuten kuivumisaikaa hidastavissa olosuhteissa. Kuivikkeen käyttö ei ole tarpeellista normaaleissa ulkomaalausolosuhteissa. 0,2- 2 dl sekoitetaan 10 litraan öljymaalia.